Hagyományos ételeink mellett számos egyedi ételspecialitást és különlegességet is kínálunk vendégeinknek. Étlapunkon jelzéssel láttuk el ezeket. A jel fölé állva megtekinthető az étel összeállítása is.

A külön ételek mellett ajánljuk szíves figyelmükbe több fogást is tartalmazó, kedvező árú Muskétás menüinket, mely közül ki-ki étvágya és ízlése alapján választhat. Lehetőség van különféle húsok, köretek, mártások és egyéb kiegészítők egyedi összeállítására is Muskétás tálak formájában. Ezeket akár egyedi, akár néhány fős baráti társaság részére, vagy kisebb-nagyobb rendezvényre, összejövetelre ajánljuk, előrendeléssel is.

Az oldalon megtekinteti az adott évben legtöbbet rendelt ételeinket.

 

Francia hagymaleves: hamisítatlan francia hagyma leves, póréhagymával, margarinnal, tejszínnel és márványsajttal XXL méretű csészében tálalva

Húsleves a`la minden bele: gazdag húsleves csigatésztával, csirkemell csíkokkal, füstölt hússal és vegyes zöldséggel


Hideg libamáj zsírjában Richelieu hagymasalátával: finom libamáj saját zsírjában felszolgálva, mustáros hagymasalátával

Camembert sajt áfonyalekvárral


Göngyölt pulykamell D`Artagnan módra: rántott filézett pulykamell szeletek, gombával, sajttal és sonkával töltve, vegyes körettel

Csirkemell Zengő módra: sajttal és sonkával töltött csirkemell szeletek, bacon szalonnával borítva és roston sütve, dresszing salátával


Borjúláb rántva hasábburgonyával és tartármártással

Fogadósné fatányérosa: rántott sertésszelet, roston sült mustáros hátszín, sült pulykamell, vegyeskörettel (főtt /sült burgonya, rizs, párolt zöldség, kukorica) és salátával

Rostonsült hátszín Richelieu salátával: sült sertéshátszín, mustáros hagymasalátával és sült hasábburgonyával

Sajttal töltött sertésborda rántva, őszibarackbefőttel

Pirított szűzérmék libamájjal és gombával takarva, kapros -paprikás szósszal nyakon öntve, krokettel tálalva


Mylady palancsintája: finom túrókrémmel töltött palacsinta, vaníliamártással

Turbózott Somlói galuska: somlói galuska, vanília fagylalt ágyon, őszibarackal borítva

Muskétás parfékehely: csokoládé, vanília és eper fagylalt, vegyes gyümölccsel borítva



Az előző évben legtöbbet rendelt ételeink

 

Szűzérmék libamájjal és gombával takarva kaporszósszal nyakon öntve krokettel tálalva

Borjúláb rántva hasábburgonyával és tartármártással

Csirkemell Zengő módra dressing salátával

Fogadósné fatányérosa

Bécsi szelet

Athos 2 személyes vegyestála

Hagymás rostélyos

Göngyölt pulykamell D’Artagnant módra

Testőrök 2 személyes vegyestála

Harcsaszeletek rántva ezer-sziget salátával

Sertéspaprikás galuskával

Brassói aprópecsenye

Három sajtban sült csirkemell

Túrbózott somlói galuska