Hagyományos ételeink mellett számos egyedi ételspecialitást és különlegességet is kínálunk vendégeinknek. Étlapunkon jelzéssel láttuk el ezeket. A jel fölé állva megtekinthető az étel összeállítása is. A külön ételek mellett ajánljuk szíves figyelmükbe több fogást is tartalmazó, kedvező árú Muskétás menüinket, mely közül ki-ki étvágya és ízlése alapján választhat. Lehetőség van különféle húsok, köretek, mártások és egyéb kiegészítők egyedi összeállítására is Muskétás tálak formájában. Ezeket akár egyedi, akár néhány fős baráti társaság részére, vagy kisebb-nagyobb rendezvényre, összejövetelre ajánljuk, előrendeléssel is. Az oldalon megtekinteti az adott évben legtöbbet rendelt ételeinket.
Francia hagymaleves: hamisítatlan francia hagyma leves, póréhagymával, margarinnal, tejszínnel és márványsajttal XXL méretű csészében tálalva Húsleves a`la minden bele: gazdag húsleves csigatésztával, csirkemell csíkokkal, füstölt hússal és vegyes zöldséggel Hideg libamáj zsírjában Richelieu hagymasalátával: finom libamáj saját zsírjában felszolgálva, mustáros hagymasalátával Camembert sajt áfonyalekvárral Göngyölt pulykamell D`Artagnan módra: rántott filézett pulykamell szeletek, gombával, sajttal és sonkával töltve, vegyes körettel Csirkemell Zengő módra: sajttal és sonkával töltött csirkemell szeletek, bacon szalonnával borítva és roston sütve, dresszing salátával Borjúláb rántva hasábburgonyával és tartármártással Fogadósné fatányérosa: rántott sertésszelet, roston sült mustáros hátszín, sült pulykamell, vegyeskörettel (főtt /sült burgonya, rizs, párolt zöldség, kukorica) és salátával Rostonsült hátszín Richelieu salátával: sült sertéshátszín, mustáros hagymasalátával és sült hasábburgonyával Sajttal töltött sertésborda rántva, őszibarackbefőttel Pirított szűzérmék libamájjal és gombával takarva, kapros -paprikás szósszal nyakon öntve, krokettel tálalva Mylady palancsintája: finom túrókrémmel töltött palacsinta, vaníliamártással Turbózott Somlói galuska: somlói galuska, vanília fagylalt ágyon, őszibarackal borítva Muskétás parfékehely: csokoládé, vanília és eper fagylalt, vegyes gyümölccsel borítva
Szűzérmék libamájjal és gombával takarva kaporszósszal nyakon öntve krokettel tálalva Borjúláb rántva hasábburgonyával és tartármártással Csirkemell Zengő módra dressing salátával Fogadósné fatányérosa Bécsi szelet Athos 2 személyes vegyestála Hagymás rostélyos Göngyölt pulykamell D’Artagnant módra Testőrök 2 személyes vegyestála Harcsaszeletek rántva ezer-sziget salátával Sertéspaprikás galuskával Brassói aprópecsenye Három sajtban sült csirkemell Túrbózott somlói galuska
|