ÉTTERMÜNK MŰKÖDÉSE 2021. MÁJUS 1-TŐL

 

Kedves Vendégeink!

2021. május 1-től a megszokott nyitva tartással, 12.00-23.00 között állunk rendelkezésükre, a hatályos egészségügyi rendelkezések szerint. Ételrendelést 21.30-ig lehet leadni. Vigyázzunk egymásra! Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!


Éttermünkről

Éttermünk 1994-ben nyitotta meg kapuit, így már több, közel húsz éve várjuk kedves vendégeinket udvarias kiszolgálással, ízletes ételeinkkel. Négy gyermekkori jó barát fejében született meg az ötlet egy hangulatos étterem megalapításáról. Összetartozásunk jelképeként választottuk a „Négy Muskétás Étterem” elnevezést.

Éttermünk 1994-ben nyitotta meg kapuit, így már több, közel húsz éve várjuk kedves vendégeinket udvarias kiszolgálással, ízletes ételeinkkel. Négy gyermekkori jó barát fejében született meg az ötlet egy hangulatos étterem megalapításáról. Összetartozásunk jelképeként választottuk a „Négy Muskétás Étterem” elnevezést.

Munkatársaink régóta egy csapatban dolgoznak, összeszokott, szakképzett gárdát képeznek. Vendégeink mindig a legjobb minőséget kapják, ha ellátogatnak hozzánk.

Éttermünk filozófiája: „A vendég a király!” Akkor teljesülnek kitűzött céljaink, ha vendégeink elégedetten távoznak, visszatérnek hozzánk és a nálunk töltött kellemes órákról ismerőseiknek is beszámolnak. Hiszen a közvetlen tapasztalatból eredő, szájhagyomány útján terjedő reklám a legjobb.

Ételeink

Vendégeink a’la carte több, mint 50 féle, házias ízek szerint készült étel közül választhatnak. A Konyhafőnökünk ajánlatai - rovatban a megszokott fogásokon kívül számos ételkülönlegességet kínálunk. Éttermünkben rántott borjúláb állandóan kapható. Folyamatosan figyeljük törzsvendégeink kívánságait, kedvenc ételeiket beépítjük állandó étlapunkba. Szakácsaink kreativitásának, szakmai hozzáértésének köszönhetően lehetőséget biztosítunk újdonságok komponálására, egyedi menük összeállítására.

Ünnepeken, jeles napokon hagyományos finomságokat is kínálunk: karácsonyi hal-és pulykaételek, szilveszteri malacságok, húsvéti bárányételek, Márton napi liba finomságok, ünnepi sütemények. Különös gondot fordítunk a legkisebb korosztályra, a gyermekek számára Gyermekmenü-t állítottunk össze.

A finom, ízletes ételek mellé mindig a megfelelő italokat ajánljuk. Híres magyar pincészetek minőségi boraiból is bőséges választékkal állunk kedves vendégeink rendelkezésére.

A vendégeink által leginkább közkedvelt ételeket folyamatosan vezetjük, és évente ezek alapján állítjuk ösze, bővítjük étlapunkat és kínálatunkat. A tavalyi évben legtöbbet rendelt ételeink.

Az étterem kialakítása, parkolás

Éttermünk belső terme 30 férőhelyes, boxos kialakítású. A 40 személyes külső terasz nyáron nyitott „kerthelységként” működik, amit télen fedett, fűtött teremmé alakítunk át. A teraszon - igény esetén - lehetőség van az asztalok változatos elrendezésére. Éttermünkben a dohányzás nem megengedett.

Az étterem vonzáskörzetében a PARKOLÁS INGYENES!

Tekintse meg képeinket galériánkban!

Nyitvatartás (standard)

Hétfőtől-vasárnapig 12.00-23.00 óra között. A konyha 12.00-22.00 óra között üzemet!

Asztalfoglalás tudnivalók, szolgáltatások (standard)

Éttermünkben lehetőség van munkahelyi rendezvények, születésnapok, baráti összejövetelek, esküvők, és egyéb rendezvények lebonyolítására. Szombat és vasárnap két időpont között tudjuk fogadni kedves vendégeinket. 12.00 órától 14.30-ig és 15.00 órától 17.30-ig. 8 fő fölött csak előre megrendelt főételekkel tudjuk az asztalt biztosítani. Nagyobb asztaltársaságoknak 2 személyes vegyes tálainkat illetve Muskétás menüsorainkat szeretnénk figyelmükbe ajánlani.

Előre megrendelt, egyeztetett szolgáltatás igénybevétele esetén terembérleti díjat nem számolunk fel. Kérje ajánlatunkat üzletvezetőnktől e-mailben, telefonon vagy személyesen!

Éttermünkben a SZÉP Kártyát és Erzsébet utalványt is elfogadjuk.

Előfordulhat, hogy ételeink mennyisége kifogott Önön. A hazavihető „kis csomag” másnap még jól jöhet!

 

Reméljük, hamarosan Önt is vendégeink között tisztelhetjük.